Win een mooie prijs dankzij de tombola

Kocht je zopas de nieuwe Rode Kruissticker? Of vond je hem gratis in jouw brievenbus? Goed nieuws dan, want  dankzij de tombola op de achterkant van deze sticker maak je ook kans op verschillende prijzen!

Jouw tombolanummer

Je vindt jouw unieke tombolanummer op de achterkant van de Rode Kruissticker. Om te zien of je gewonnen hebt, bel je voor 17 mei 2020 middernacht naar 0905 82 047 (€1/oproep)** of sms je het tombolanummer* naar 6047 (€1/verstuurde sms)**. Gewonnen? Proficiat! Bewaar je sticker om je prijs te ontvangen.

Volkswagen up!*

Net zo comfortabel in de stad als op de weg, de Volkswagen up! is de veiligste en meest veelzijdige auto in zijn klasse. Maak kans om deze prachtige stadsauto te winnen.

Meer info over de Volkswagen up!

*5,4 - 5,6 L/100km . 123 - 127 G CO2/KM (WLTIP)

Dovy-keuken op maat ter waarde van € 15.000

Dovy ontwikkelt prachtig design in zowel landelijke als moderne stijl op maat met een superieure afwerking. Je maakt kans op een waardebon van Dovy Keukens van 15.000 euro.

Meer info over Dovy Keukens

Family Hub koelkast

Dé must-have voor iedereen die verlangt naar een slimme keuken: de Family Hub. Maak van je keuken het hart van je huis met deze intelligente koelkast.

Meer info over de Samsung Family Hub koelkast

4 dagen Rock Werchter 2021

De beste muziek van nu beleef je op het beste festival. Voorgenieten doe je op rockwerchter.be. Gelet op de annulatie van Rock Werchter editie 2020, zullen de gewonnen combitickets gebruikt kunnen worden voor de editie van 2021.

Meer info over Rock Werchter

Gasbarbecue*

Eigentijds, vernieuwend en eenvoudig in gebruik. Good Life Cooking.
*Siesta 310 Black Edition

Meer info over Barbecook

**Telefoontarief: € 1/oproep, sms-tarief: € 1/verzonden sms.
*Tombola georganiseerd door het Belgische Rode Kruis t.v.v. zijn humanitaire acties. KB 3165672 van 13 september 2018. Kopie van dit Reglement is online beschikbaar of op de exploitatiezetel van Rode Kruis-Vlaanderen (Motstraat 40 - 2800 Mechelen). Aanvraag kopie Reglement, schriftelijk en vergezeld van een aan zichzelf geadresseerde en gefrankeerde omslag, bij Rode Kruis-Vlaanderen, Stickeractie, Motstraat 40, 2800 mechelen. Door deelname aanvaard je impliciet het tombolareglement. Geldig deelenemen kan tot en met 17 mei 2020 middernacht conform instructies in het reglement. Deelname kan enkel per telefoon of SMS. Afhandeling trekking op 20 mei 2020. Winnende nummers vanaf 22 mei 2020 op www.rodekruis.be. Het Rode Kruis respecteert je privacy. Indien je deelneemt aan de tombola, verwerkt Rode Kruis-Vlaanderen als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens voor de tombolawedstrijd. Meer informatie, onder meer over uw rechten, vindt u terug in ons gegevensbeleid.