Lopen voor het Rode Kruis

Sportief aangelegd en van plan om ons in 2017 te helpen? Zet dan je beste beentje voor tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon of sponsor de lopers van het Red Crossteam tijdens de 20km door Brussel. 

Antwerp 10 Miles & Marathon - 23/04/17

De organisatie van de loopwedstrijd koos Rode Kruis-Vlaanderen, samen met To Walk Again, Kom op tegen Kanker en SOS Kinderdorpen, uit als één van de vier goede doelen om te ondersteunen. Betaalde je bij inschrijving 10 euro extra? Dan kreeg je een exclusief t-shirt in ruil dat tijdens de wedstrijd aangeeft dat je ons steunt.

Hier vind je onze stand terug tijdens de Antwerp 10 Miles & Marathon

Samen met onze ambassadeur Sven steun je zo het 'Fonds voor Rampenhulpverlening Vlaanderen'. De treinramp in Wetteren van 2013, de vreselijke aanslagen van maart vorig jaar,...: allemaal gebeurtenissen waarbij wij klaar stonden om te helpen. Dit vraagt natuurlijk heel veel expertise én middelen. We moeten er dus voor zorgen dat deze middelen altijd voor handen zijn om te kunnen blijven helpen en klaar te staan voor wat nog komt. We hopen op het beste, maar zijn voorbereid op het ergste. Net daarom is dit fonds voor rampenhulpverlening zo belangrijk. Door mee te lopen met de 10 miles en het Rode Kruis te steunen word jij eigenlijk een betere versie van jezelf, een jij+ als het ware. Door jouw financiële steun help jij ons helpen in élk geval van nood.

 

20km door Brussel - 28/05/17

Sponsor en steun zo de lopers van het Red Crossteam. Zo help jij mee levens veranderen. Rode Kruis-Vlaanderen is namelijk dé organisatie bij uitstek die enerzijds snel een hulpactie bij rampen kan opzetten maar anderzijds ook preventief kwetsbare mensen helpt. Steun ons en change a life !

Sponsoren