Bedankt voor de Warme Zomer

Wij hoopten op een warme zomer en kregen hem ook! Misschien niet echt letterlijk maar wél figuurlijk! Want afgelopen twee maanden kwamen maar liefst 3.616 donoren bloed geven tijdens de opendeurweken in onze donorcentra of speciale inzamelingen georganiseerd door bedrijven. 3.616 donoren met een warm hart die samen onze bloedvoorraad op peil hielden!

Donorcentra in de kijker

Vanaf 26 juni tot en met 1 september stond wekelijks een van onze donorcentra in de kijker. Alle donoren werden er in ware vakantiesfeer ontvangen. Aan ieder centrum nodigde een rode loper nieuwe en trouwe donoren uit, na donatie werd iedereen getrakteerd op een gratis ijsje. Deze ludieke actie leverde 1.024 warme donoren op en kon rekenen op de steun van onder andere de burgemeesters van Edegem, Aalst, Kortrijk, Mechelen, Genk en Brugge. 

Warme steun van bedrijven

Tijdens de zomervakantie organiseerden heel wat bedrijven een bloedinzameling in de eigen gebouwen. Deze bedrijfcollectes én de 2.592 medewerkers die doneerden, hielpen onze bloedvoorraad zonder twijfel mee op peil houden. Daarom: dank je wel!

Monsanto KBC Provinciehuis Vlaams-Brabant
Accent Business Park Roeselare Eiland Noord Proximus 
FOD Financiën AG Insurance Nokia
VRT  Belfius VDAB
Janssen Pharma BASF Linder Hotel
CM  Tour & Taxis Stad Leuven
KSA Rumbeke Publicisgroupe Club Brugge
Nationale Bank van België Dok Noord  Barco
Intervest office & Warehouses Deme Blue Towers Community - Attentia
Imec Arval Vito Mol en Nuclea
Ahlers Belgium ArcelorMittal Logistics Belgium ECU Worldwide
Jacobs Manuport Molenbergnatie
MSC Ethias Publicisgroupe
Wolters - Kluwer Teamleader